Activiteiten op en in de omgeving


De omgeving van Bed & Breakfast Angelbeeck leent zich uitstekend voor allerlei activiteiten.Bed & Breakfast Angelbeeck is direct gelegen aan een schitterend en uitgebreid natuurgebied waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen, mountainbiken of paardrijden. Tevens is er een golfbaan in de buurt en een recreatiemeer waar van alles te beleven is.
Afferden is misschien klein en landelijk gelegen maar er is genoeg te doen!

Wandelen

In de omgeving van onze B&B is het schitterend wandelen.
De wegen en paden zijn vrij toegankelijk en het gebied is zeer afwisselend met heide, bossen en vennen. Er zijn verschillende routes te volgen zowel korte als langere routes. Alles routes zijn vanuit de B&B goed te bereiken.


Pieterpad

Het pieterpad is een Lange Afstand Wandelroute die van Pieterburen in Groningen tot aan de Sint Pietersberg in Zuid-Limburg loopt en is daarmee de langste aaneengeslote route in Nederland. Onderweg is er van alles te zien en te beleven en wisselt het landschap zich voortdurend af. Het pieterpad loopt ook door Afferden heen en Bed & Breakfast Angelbeeck bevindt zich op ongeveer 15 min lopen van de route.

Klik hier voor meer informatie over het pieterpad.

Fietsen

Ook voor fietsliefhebbers is het genieten in Afferden!

Bed & Breakfast Angelbeeck bevindt zich direct aan een uitgebreid fietsknooppuntensysteem (knooppunt 33). Dit fietsroutenetwerk bestaat uit een groot aantal genummerde knooppunten, op kruisingen van wegen. Tussen de knooppunten lopen verbindingsroutes, die in twee richtingen zijn bewegwijzerd. Je fietst een route door de bordjes te volgen van genummerd knooppunt naar genummerd knooppunt. Ook is er een aansluiting op het netwerk in Duitsland. Op de B&B zijn fietsroutekaartjes aanwezig.

Indien u niet zelf over een fiets beschikt is het ook mogelijk een dames- of herenfiets met versnellingen te huren. De kosten daarvan bedragen 10 euro per fiets per dag. Graag vooraf reserveren!

Paardrijden

Het natuurgebied de Maasduinen is erg geschikt voor ruiters. Er is een ruim netwerk met ruiter- en menpaden. Beschikt u niet over een eigen paard en wilt u toch graag buitenrijden of een les volgen dan verwijzen wij u graag door naar de nabijgelegen manege Bergemo te Heijen.

Golfen

Op golfbaan Landgoed Bleijenbeek kunt u kennis maken met de golfsport, uw golfpaspoort halen, een bedrijfsclinic organiseren of gewoon een heerlijk middagje golfen met les. Ook voor gevorderde golvers is deze 18 holes golfbaan een fijne plek om te spelen! Klik hier voor meer informatie over het golfen.

 
 

DutchEnglishGerman