Ambachten op Angelbeeck

Brood bakken 

Heerlijk ontbijten op Angelbeeck. Dinsdag tot en met zaterdag halen wij iedere ochtend heerlijke verse broodjes bij de bakker in Afferden (Bakkerij van de Bergh). Op zondag en maandag staan wij bijtijds op en bakken wij zelf het brood! 

Fotografie op Angelbeeck
Fotografie Angelbeeck is een foto service voor onze gasten! 
Ik fotografeer graag buiten in de natuur. Het is mogelijk om foto’s te maken op het terrein van Angelbeeck. 

Aandenken aan uw verblijf op Angelbeeck?
 Kies een prachtige plek uit op ons terrein en we maken 5-10 foto’s als aandenken aan uw verblijf op Angelbeeck! De foto’s worden achteraf digitaal geleverd!  €45,-

Social media

Eet mogelijkheden

Een fijn gezelschap en een authentieke omgeving: B&B Angelbeeck biedt de service voor een zo compleet mogelijk verblijf. Ontbijt zit bij de overnachtingsprijs inbegrepen, maar u kunt ook een lunchpakket bijbestellen!
Een lunch bij B&B Angelbeeck is bijna een garantie voor een geslaagde middag. We maken heerlijke broodjes het liefst met verse ingrediënten uit de streek of zelfs uit eigen moestuin. Wordt verrast met een heerlijke lunch! Bij mooi weer serveren wij dit buiten in onze tuinen in het zonnetje!

Bed & Box voor u en uw paard

Neem uw eigen paard mee naar Bed & Breakfast Angelbeeck en kom heerlijk een aantal dagen struinen door de Maasduinen.

Bed & Breakfast Angelbeeck ligt direct aan een ruim netwerk ruiterroutes zonder veel gevaarlijke of drukke wegen over te moeten steken! Ook zeer geschikt voor menwagens!

Uw paard overnacht in één van onze ruime stallen of paddocks. Ook is het mogelijk uw paard ’s avonds op stal te zetten en overdag buiten.

Cursus/ vergader ruimte

Vergaderen in een rustige, landelijke omgeving of een groepsaccommodatie huren voor je nieuwe workshop met paarden of misschien een workshop yoga? Bij Bed & Breakfast Angelbeeck kan het! Wij stellen onze grote schuur (voormalige werkschuur en paardenstalling) ter beschikking. Aan de schuur ligt een prachtig bosrijk terras waar naar uitgeweken kan worden met mooi weer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Instagram

DutchEnglishGerman