Eten op en in de omgeving van B&B Angelbeeck

Ontbijt


Overnachten op Bed & Breakfast Angelbeeck is inclusief ontbijt U kunt dagelijks tussen 07.00 en 09.30 uur bij ons ontbijten (zondag ontbijt vanaf 08.00-10.00). Graag spreken wij de avond van te voren met u af hoe laat u wilt ontbijten. Wij serveren voor u een lekker ontbijt met eigen gemaakte, lokale producten! Een standaard ontbijt zit bij de prijs inbegrepen.

Ontbijt kaart

Uw verblijf is tevens inclusief gratis gebruik van koffie en thee!

Restaurants in de omgeving

Wilt u uitgebreid genieten van een driegangen diner? Bezoek dan één van de vele restaurants in nabijgelegen omgeving en ervaar de Limburgse gastvrijheid!
* De Heeren van Heukelom; Afferden
* Boscafe ’t rimpelt; Afferden
* Auberge de Papenberg; Afferden
* Mei Wah; Nieuw-Bergen
* Pizza; Nieuw-Bergen
* Wokrestaurant Molenzicht; Heijen
* Tante Jet aan de Maas; Blitterswijck
* De Pannenkoekenbakker; Plasmolen

Dineren op Angelbeeck

Dineren op Angelbeeck is ook mogelijk voor €15,- p.p.! Graag een dag van te voren aangeven.

Lunchpakket Angelbeeck

Een lunchpakket bestellen op Angelbeeck is ook mogelijk voor €10,00 p.p.! Stuur ons een email voor meer informatie.

Keuken aanwezig op Angelbeeck

Grenzend aan de woonkamer hebben wij ook een kleine keuken. Deze beschikt over een kookplaat, oven, magnetron, gezamenlijke koelkast en kookgerei waar gebruik van gemaakt kan worden.

Social media

De Heeren van Heukelom

** Aanrader 300m lopen! De Heeren van Heukelom is een gezellig lokaal restaurant op maar 300 m loopafstand van onze bed and breakfast. U kunt hier heerlijk genieten van een zeer uitgebreid en divers diner (kijk op de site voor de kaart), koffie en verschillende biersoorten! Ook proberen ze steeds meer rekening te houden met speciale dieetwensen van hun gasten.
Met grotere gezelschappen kunt u ook terecht voor besloten feestjes of partijtjes maar ook koffietafels, bijeenkomsten, etc.
Namens de Heeren van Heukelom en medewerkers heten ze u van harte welkom in hun restaurant!

De Bourgondische Hoeve

De Bourgondische Hoeve Siebengewald is een gezellige, authentieke locatie. In de Koffie- en Theeschenkerij kunt u genieten van heerlijke koffie (biologisch, zelf gebrand en gemalen) en diverse aparte theesoorten, huisgebakken taart, boerenbrood en de welbekende Hoeve Soep! De Kleine Kaart biedt echter nog veel meer…

Met grotere gezelschappen kunt u ook terecht voor Ontbijt, Lunch, Theesnoeperijen (High Tea) en Diner. Of wilt u liever een op maat gemaakt arrangement? Gastvrouw Anneliese geeft u hiervoor alle info!

DutchEnglishGerman