Overnachten met paard


Ook voor uw paard is het heerlijk ontspannen op Bed & Breakfast Angelbeeck! Op Bed & Breakfast Angelbeeck zijn een zestal privépaarden gestald. Daarnaast zijn er 7 ruime boxen van 3,5 x 4m en meerdere gras paddocks ter beschikking voor gastpaarden.

De paarden krijgen twee maal daags goede kwaliteit en ruime hoeveelheid ruwvoer. Ook word dagelijks de stal en paddock uitgemest. Alle paddocks zijn van drinkwater voorzien. Op de accommodatie is een spuitplaats met koud water aanwezig. Verder hebben we een poetsplaats buiten en een 20x 60m buitenrijbaan met all-weather bodem.

Bed & Breakfast Angelbeeck grenst direct aan een uitgebreid netwerk ruiterroutes. De Maasduinen zijn werkelijk een schitterend gebied om te rijden of te trainen voor bijvoorbeeld een endurancewedstrijd. Het is mogelijk vele kilometers te rijden zonder veel drukke wegen over te moeten steken en ook in het bos zelf is het erg rustig.

De ruiterpaden zijn wisselend steenachtig, stevig met zand of gras en mul met dieper zand. Het is mogelijk zonder beslag te rijden daar het langs de steenachtige paden mogelijk is in de berm te rijden.

Vanuit Bed & Breakfast Angelbeeck is het ook mogelijk een trektocht te rijden naar andere accommodaties. Het is mogelijk de trailer te stallen op ons privéparkeerterrein. Op de website www.ruiterenenmennen.nl kunt u uw route plannen en bekijken waar andere accommodaties langs uw route zich bevinden.

Al onze prijzen zijn inclusief:
– 2 maal daags voeren, 2x hooi

– Ruime box van 3,5 x 4 m met stro

– Dagelijks weidegang in eigen gras paddock

– Dagelijks mesten van de box

€ 20 per paard per nacht

Let op: onze prijzen zijn exclusief krachtvoer

Heeft u geen eigen paard en wilt u graag tijdens uw verblijf een buitenrit maken of een paardrijles volgen? Dan verwijzen wij u graag door naar de nabijgelegen manege Bergemo in Heijen!

Social media

Bed & Box voor u en uw paard

Neem uw eigen paard mee naar Bed & Breakfast Angelbeeck en kom heerlijk een aantal dagen struinen door de Maasduinen of laat uw zadel controleren door onze erkende zadelpasser!

Bed & Breakfast Angelbeeck ligt direct aan een ruim netwerk ruiterroutes zonder veel gevaarlijke of drukke wegen over te moeten steken! Ook zeer geschikt voor menwagens!

Uw paard overnacht in één van onze ruime stallen of paddocks. Ook is het mogelijk uw paard 's avonds op stal te zetten en overdag buiten. De paarden krijgen tweemaal daags een goede kwaliteit hooi gevoerd en de stal wordt dagelijks voor u gemest! Krachtvoer dient u zelf mee te brengen maar kunnen wij wel voor u geven!

Ook honden zijn welkom!

Houdt er rekening mee dat al onze kamers zich op de 1e verdieping bevinden en dat deze kamers alleen bereikbaar zijn via de trap!

Op het terrein vragen wij u uw hond aangelijnd te houden.

Zakelijk

Vergaderen in een rustige, landelijke omgeving of een groepsaccommodatie huren voor je nieuwe workshop met paarden of misschien een workshop yoga? Bij Bed & Breakfast Angelbeeck kan het!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

DutchEnglishGerman