Overnachten met paard


Ook voor uw paard is het heerlijk ontspannen op Bed & Breakfast Angelbeeck! Op Bed & Breakfast Angelbeeck zijn een zevental privépaarden gestald. Onze paarden verblijven 24-7 in onze paddock Paradise. Alleen in de wintermaanden staan ze in de nacht in de stallen.

Er zijn er 7 ruime boxen van 3,5 x 4m en meerdere gras weides van ongeveer 9×10 ter beschikking voor gastpaarden. Er kan met paarden bij ons worden gereserveerd in de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september. In de overige maanden worden onze weides opnieuw ingezaaid en weer klaar gemaakt voor het volgende seizoen. 

Wij beschikken over voldoende ruwvoer van goede kwaliteit. Dit is ook geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid. 
Ons ruwvoer komt van venhorst-fourage vandaan.

Alle weides zijn van drinkwater voorzien. Op de accommodatie is een spuitplaats met koud water aanwezig. 

Bed & Breakfast Angelbeeck grenst direct aan een uitgebreid netwerk ruiterroutes. De Maasduinen zijn werkelijk een schitterend gebied om te rijden of te trainen voor bijvoorbeeld een endurancewedstrijd. Het is mogelijk vele kilometers te rijden zonder veel drukke wegen over te moeten steken en ook in het bos zelf is het erg rustig. Inmiddels is het routenetwerk voorzien van knooppunten. Op de accommodatie zijn kaarten aanwezig. De kaarten kunnen tegen borg worden gehuurd of worden gekocht op de accommodatie. 

De ruiterpaden zijn wisselend steenachtig, stevig met zand of gras en mul met dieper zand. Het is mogelijk zonder beslag te rijden daar het langs de steenachtige paden mogelijk is in de berm te rijden.

Vanuit Bed & Breakfast Angelbeeck is het ook mogelijk een trektocht te rijden naar andere accommodaties. Het is mogelijk de trailer te stallen op ons privéparkeerterrein. Op de website www.ruiterenenmennen.nl kunt u uw route plannen en bekijken waar andere accommodaties langs uw route zich bevinden. 
* Knooppunten ruiter routeplanner noord en midden limburg

Al onze prijzen zijn inclusief:
– goede kwaliteit ruwvoer

– Ruime box van 3,5 x 4 m met stro

– Dagelijks weidegang in eigen gras weide

€ 26 per paard per nacht inclusief stalling
€ 20 per paard per nacht alleen weidegang

Let op: onze prijzen zijn exclusief krachtvoer

Heeft u geen eigen paard en wilt u graag tijdens uw verblijf een buitenrit maken of een paardrijles volgen? Dan verwijzen wij u graag door naar de nabijgelegen manege Bergemo in Heijen!

 

Social media

Eet mogelijkheden

Een fijn gezelschap en een authentieke omgeving: B&B Angelbeeck biedt de service voor een zo compleet mogelijk verblijf. Ontbijt zit bij de overnachtingsprijs inbegrepen, maar u kunt ook een lunchpakket bijbestellen!
Een lunch bij B&B Angelbeeck is bijna een garantie voor een geslaagde middag. We maken heerlijke broodjes het liefst met verse ingrediënten uit de streek of zelfs uit eigen moestuin. Wordt verrast met een heerlijke lunch! Bij mooi weer serveren wij dit buiten in onze tuinen in het zonnetje!

Bed & Box voor u en uw paard

Neem uw eigen paard mee naar Bed & Breakfast Angelbeeck en kom heerlijk een aantal dagen struinen door de Maasduinen.

Bed & Breakfast Angelbeeck ligt direct aan een ruim netwerk ruiterroutes zonder veel gevaarlijke of drukke wegen over te moeten steken! Ook zeer geschikt voor menwagens!

Uw paard overnacht in één van onze ruime stallen of paddocks. Ook is het mogelijk uw paard ’s avonds op stal te zetten en overdag buiten.

Cursus/ vergader ruimte

Vergaderen in een rustige, landelijke omgeving of een groepsaccommodatie huren voor je nieuwe workshop met paarden of misschien een workshop yoga? Bij Bed & Breakfast Angelbeeck kan het! Wij stellen onze grote schuur (voormalige werkschuur en paardenstalling) ter beschikking. Aan de schuur ligt een prachtig bosrijk terras waar naar uitgeweken kan worden met mooi weer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Instagram

DutchEnglishGerman