Overnachten met paard


Ook voor uw paard is het heerlijk ontspannen op Bed & Breakfast Angelbeeck! Op Bed & Breakfast Angelbeeck zijn een zevental privépaarden gestald. Onze paarden verblijven 24-7 in onze paddock Paradise.
Daarnaast zijn er 7 ruime boxen van 3,5 x 4m en meerdere gras paddocks ter beschikking voor gastpaarden.

De paarden krijgen twee maal daags goede kwaliteit en ruime hoeveelheid ruwvoer, ook geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid.
Alle paddocks zijn van drinkwater voorzien. Op de accommodatie is een spuitplaats met koud water aanwezig. Verder hebben we een poetsplaats buiten en een 20x40m buitenrijbaan (momenteel in verbouwing).

Bed & Breakfast Angelbeeck grenst direct aan een uitgebreid netwerk ruiterroutes. De Maasduinen zijn werkelijk een schitterend gebied om te rijden of te trainen voor bijvoorbeeld een endurancewedstrijd. Het is mogelijk vele kilometers te rijden zonder veel drukke wegen over te moeten steken en ook in het bos zelf is het erg rustig.

De ruiterpaden zijn wisselend steenachtig, stevig met zand of gras en mul met dieper zand. Het is mogelijk zonder beslag te rijden daar het langs de steenachtige paden mogelijk is in de berm te rijden.

Vanuit Bed & Breakfast Angelbeeck is het ook mogelijk een trektocht te rijden naar andere accommodaties. Het is mogelijk de trailer te stallen op ons privéparkeerterrein. Op de website www.ruiterenenmennen.nl kunt u uw route plannen en bekijken waar andere accommodaties langs uw route zich bevinden.

Al onze prijzen zijn inclusief:
– 2 maal daags voeren, 2x hooi

– Ruime box van 3,5 x 4 m met stro

– Dagelijks weidegang in eigen gras paddock

€ 26 per paard per nacht

Let op: onze prijzen zijn exclusief krachtvoer

Heeft u geen eigen paard en wilt u graag tijdens uw verblijf een buitenrit maken of een paardrijles volgen? Dan verwijzen wij u graag door naar de nabijgelegen manege Bergemo in Heijen!

 

Social media

Eet mogelijkheden

Een fijn gezelschap en een authentieke omgeving: B&B Angelbeeck biedt de service voor een zo compleet mogelijk verblijf. Ontbijt zit bij de overnachtingsprijs inbegrepen, maar u kunt ook een lunch en/of diner bijbestellen!
Een diner bij B&B Angelbeeck is bijna een garantie voor een geslaagde avond. We koken exclusief voor jou en de andere gasten van het bed & breakfast. Liefst met verse ingrediënten uit de streek of zelfs uit eigen moestuin. Wordt verrast met een heerlijk driegangendiner! Bij mooi weer dineer je hier lekker buiten in de avondzon.

Bed & Box voor u en uw paard

Neem uw eigen paard mee naar Bed & Breakfast Angelbeeck en kom heerlijk een aantal dagen struinen door de Maasduinen of laat uw zadel controleren door onze erkende zadelpasser!

Bed & Breakfast Angelbeeck ligt direct aan een ruim netwerk ruiterroutes zonder veel gevaarlijke of drukke wegen over te moeten steken! Ook zeer geschikt voor menwagens!

Uw paard overnacht in één van onze ruime stallen of paddocks. Ook is het mogelijk uw paard 's avonds op stal te zetten en overdag buiten. De paarden krijgen tweemaal daags een goede kwaliteit hooi gevoerd en de stal wordt dagelijks voor u gemest! Krachtvoer dient u zelf mee te brengen maar kunnen wij wel voor u geven!

Cursus/ vergader ruimte

Vergaderen in een rustige, landelijke omgeving of een groepsaccommodatie huren voor je nieuwe workshop met paarden of misschien een workshop yoga? Bij Bed & Breakfast Angelbeeck kan het! Wij stellen onze grote schuur (voormalige werkschuur en paardenstalling) ter beschikking. Aan de schuur ligt een prachtig bosrijk terras waar naar uitgeweken kan worden met mooi weer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Instagram

DutchEnglishGerman