Speciale aanbiedingen!

AANBIEDING EXCLUSIEF KERST EN OUD EN NIEUW op ANGELBEECK.
Speciale aanbieding voor kerst en oud en nieuw op Angelbeeck. Geniet van een eigen, prachtig versierd appartement. De huisjes Bill en Mimi zijn nog beschikbaar.

Loop beneden de deur uit en u waant zich op ons prachtige landgoed. Een groot grasveld waar u kunt zitten en loopt u de achterpoort uit dan bent u in Maasduinen National parc.
De Maasduinen in Afferden, Noord-Limburg en is bij uitstek de plek om te genieten van de mooie natuur die Nederland ons te bieden heeft. Het zeer afwisselende landschap is tevens geschikt voor allerlei verschillende buitenactiviteiten zoals wandelen, mountainbiken, fietsen en- of paardrijden. In de omgeving vindt u de kasteeltuinen en de thermaalbaden in Arcen of het gezellige centra van Nijmegen, Venlo of Kleve om uw vakantie compleet te maken.
Informatie over onze speciale aanbieding:

Huisje Mimi
* 23 december t/m 29 december

Huisje Bill
* 23 december t/m 26 december
* 2 t/m 4 januari


** minimaal 3 nachten

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u mailen naar info@angelbeeck.nl


Social media

Eet mogelijkheden

Een fijn gezelschap en een authentieke omgeving: B&B Angelbeeck biedt de service voor een zo compleet mogelijk verblijf. Ontbijt zit bij de overnachtingsprijs inbegrepen, maar u kunt ook een lunchpakket bijbestellen!
Een lunch bij B&B Angelbeeck is bijna een garantie voor een geslaagde middag. We maken heerlijke broodjes het liefst met verse ingrediënten uit de streek of zelfs uit eigen moestuin. Wordt verrast met een heerlijke lunch! Bij mooi weer serveren wij dit buiten in onze tuinen in het zonnetje!

Bed & Box voor u en uw paard

Neem uw eigen paard mee naar Bed & Breakfast Angelbeeck en kom heerlijk een aantal dagen struinen door de Maasduinen.

Bed & Breakfast Angelbeeck ligt direct aan een ruim netwerk ruiterroutes zonder veel gevaarlijke of drukke wegen over te moeten steken! Ook zeer geschikt voor menwagens!

Uw paard overnacht in één van onze ruime stallen of paddocks. Ook is het mogelijk uw paard ’s avonds op stal te zetten en overdag buiten.

Cursus/ vergader ruimte

Vergaderen in een rustige, landelijke omgeving of een groepsaccommodatie huren voor je nieuwe workshop met paarden of misschien een workshop yoga? Bij Bed & Breakfast Angelbeeck kan het! Wij stellen onze grote schuur (voormalige werkschuur en paardenstalling) ter beschikking. Aan de schuur ligt een prachtig bosrijk terras waar naar uitgeweken kan worden met mooi weer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Instagram

DutchEnglishGerman