Eten op en in de omgeving van B&B Angelbeeck

Een fijn gezelschap en een authentieke omgeving: B&B Angelbeeck biedt de service voor een zo compleet mogelijk verblijf. Ontbijt zit bij de overnachtingsprijs inbegrepen, maar u kunt ook een lunch(pakket) bijbestellen! 
Een lunch bij B&B Angelbeeck is bijna een garantie voor een geslaagde middag. We maken heerlijke broodjes het liefst met verse ingrediënten uit de streek of zelfs uit eigen moestuin. Wordt verrast met een heerlijke lunch! Bij mooi weer serveren wij dit buiten in onze tuinen in het zonnetje!  

Ontbijt


Overnachten op Bed & Breakfast Angelbeeck is inclusief ontbijt U kunt dagelijks tussen 07.00 en 09.00 uur bij ons ontbijten (zondag ontbijt vanaf 08.00-09.30). Graag spreken wij bij aankomst met u af hoe laat u wilt ontbijten. Wij serveren, in onze luxe picknickmanden, voor u een lekker ontbijt met eigen gemaakte, lokale producten! 

Ontbijt kaart

 

Uw verblijf is tevens inclusief gratis gebruik van koffie en thee!

 

Lunchpakket Angelbeeck

Een lunchpakket bestellen of lunchen op Angelbeeck is ook mogelijk voor €10,00 p.p.! Keuze uit heerlijke eigen gemaakte, vers belegde broodjes.

Lunch kaart

Graag minimaal één dag voor aankomst doorgeven.

Keuken aanwezig op Angelbeeck

Grenzend aan de woonkamer hebben wij ook een kleine keuken. De keuken in het appartement op de eerste verdieping  heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Deze keuken beschikt over een kookplaat, oven, magnetron, koelkast en kookgerei waar gebruik van gemaakt kan worden. De woonruimte en keuken liggen centraal en de maasduinen-, reindersmeer-, broederbos- en duivelskuilkamer liggen hier om heen. 

Appartement de oude hooischuur is een appartement welke u privé kan huren. Deze keuken beschikt over een kookplaat, oven, magnetron, koelkast en kookgerei waar gebruik van gemaakt kan worden.

Huisje Bill is een huisje welke u privé huurt. Ook in dit huisje is een keuken aanwezig. Deze beschikt over een kookplaat, magnetron, koelkast en kookgerei waar gebruik van gemaakt kan worden. 

Huisje Mimi is een huisje welke u privé huurt. Ook in dit huisje is een keuken aanwezig. Deze beschikt over een kookplaat, koelkast en kookgerei waar gebruik van gemaakt kan worden. 

Restaurants in de omgeving

Of bezoek één van de vele restaurants in nabijgelegen omgeving en ervaar de Limburgse gastvrijheid bij:

(In tijden van Corona is afhaal of bezorging nog steeds mogelijk!)
AANRADER
* De Heeren van Heukelom; Afferden 
 Maandag, dinsdag en woensdag gesloten.
 Donderdag t/m zondag 16 uur tot 21 uur.
 0485- 531101
* Boscafe ’t rimpelt; Afferden 
Telefoon: 0485-531400
* Auberge de Papenberg; Afferden 
Restaurant van maandag t/m zaterdag v.a. 17.00 uur
0485-531744

* Pizza; Nieuw-Bergen (BEZORGING MOGELIJK
* Eetwinkel Het Eendje; Afferden (BEZORGING MOGELIJK
* Mei Wah; Chinees Nieuw-Bergen (BEZORGING MOGELIJK
* Suxi; Sushi Boxmeer (BEZORGING MOGELIJK
* Spare Rib Express; Gennep (BEZORGING MOGELIJK
* Smokers and Grillers; Heijen (BEZORGING MOGELIJK

* Bosbrasserie in de Sluis; Well (De Take away van de brasserie is iedere dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. IJstoren bij de Sluis is elk weekend en tijdens de vakanties geopend 13.00 tot 17.00 uur)

* De fabriek; Heijen 
* Het kantongerecht; Boxmeer (met escaperoom) 
* Babbels; Boxmeer 
* Tante Jet aan de Maas; Blitterswijck

Social media

B&B Angelbeeck

DutchEnglishGerman
Chat openen