Overnachten met paard


Ook voor uw paard is het heerlijk ontspannen op Bed & Breakfast Angelbeeck! Op Bed & Breakfast Angelbeeck zijn een zestal privépaarden gestald. Onze paarden verblijven 24-7 in onze paddock Paradise. 

Er zijn 3 ruime gras weides aanwezig voor de gastpaarden. Er kunnen maximaal 2 paarden bij elkaar in de weide.
Er kan met paarden bij ons worden gereserveerd in de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september. In de overige maanden worden onze weides opnieuw ingezaaid en weer klaar gemaakt voor het volgende seizoen. 

Wij beschikken over voldoende ruwvoer van goede kwaliteit. Dit is ook geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid. 
Ons ruwvoer komt van venhorst-fourage vandaan.

Alle weides zijn van drinkwater voorzien. Op de accommodatie is een spuitplaats met koud water aanwezig. 

Bed & Breakfast Angelbeeck grenst direct aan een uitgebreid netwerk ruiterroutes. De Maasduinen zijn werkelijk een schitterend gebied om te rijden of te trainen voor bijvoorbeeld een endurancewedstrijd. Het is mogelijk vele kilometers te rijden zonder veel drukke wegen over te moeten steken en ook in het bos zelf is het erg rustig. Inmiddels is het routenetwerk voorzien van knooppunten. Op de accommodatie zijn kaarten aanwezig. De kaarten kunnen tegen borg worden gehuurd of worden gekocht op de accommodatie. 

De ruiterpaden zijn wisselend steenachtig, stevig met zand of gras en mul met dieper zand. Het is mogelijk zonder beslag te rijden daar het langs de steenachtige paden mogelijk is in de berm te rijden.

Vanuit Bed & Breakfast Angelbeeck is het ook mogelijk een trektocht te rijden naar andere accommodaties. Het is mogelijk de trailer te stallen op ons privéparkeerterrein. Op de website www.ruiterenenmennen.nl kunt u uw route plannen en bekijken waar andere accommodaties langs uw route zich bevinden. 
* Knooppunten ruiter routeplanner noord en midden limburg

 

Al onze prijzen zijn inclusief:
– goede kwaliteit ruwvoer
– grasweide met drinkwater

€ 20 per paard per nacht alleen weidegang

Let op: onze prijzen zijn exclusief krachtvoer.
Weide dient u zelf van mest te ontzien.

Heeft u geen eigen paard en wilt u graag tijdens uw verblijf een buitenrit maken of een paardrijles volgen? Dan verwijzen wij u graag door naar de nabijgelegen manege Bergemo in Heijen!

 

Social media

Eet mogelijkheden

Een fijn gezelschap en een authentieke omgeving: B&B Angelbeeck biedt de service voor een zo compleet mogelijk verblijf.
Een ontbijt bij B&B Angelbeeck is bijna een garantie voor een geslaagd begin van de dag. We maken heerlijk vers gebakken brood(jes),  gebruiken verse ingrediënten uit de streek of zelfs uit eigen tuin. Wordt verrast met een heerlijk ontbijt geserveerd in onze luxe picknickmanden! Bij mooi weer kunt u hiervan genieten buiten in onze tuinen in het zonnetje! Ontbijt zit bij de overnachtingsprijs inbegrepen!

Dierenhotel de Papenheuvel Afferden

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze B&B.

Een super adres voor uw huisdier tijdens uw verblijf in onze B&B.
Dierenhotel De Papenheuvel in Afferden. Tijdens uw afwezigheid is uw hond of kat bij ons in goede handen.
Gehele jaar logeren mogelijk, 7 dagen per week geopend.
https://www.papenheuvel.nl/

Maasduinen nationaal park

Verborgen parel Het Nationale Park De Maasduinen.

Nederland telt wel 21 nationale natuurparken.

Nationaal Park De Maasduinen is uniek doordat de langste rivierduinengordel van Nederland zich in het gebied bevindt. Deze zijn ontstaan door een samenspel van water, wind en mens door de eeuwen heen. Hierdoor is een prachtig natuurgebied ontstaan.

Voor wandel en fiets routes klik hier! https://www.angelbeeck.nl/maasduinen-nationaal-park/

B&B Angelbeeck

DutchEnglishGerman