Speciale aanbiedingen!

AANBIEDING EXCLUSIEF KERST EN OUD EN NIEUW op ANGELBEECK.
Speciale aanbieding voor kerst en oud en nieuw op Angelbeeck. Geniet van een eigen, prachtig versierd appartement.

Loop beneden de deur uit en u waant zich op ons prachtige landgoed. Een groot grasveld waar u kunt zitten en loopt u de achterpoort uit dan bent u in Maasduinen National parc.
De Maasduinen in Afferden, Noord-Limburg en is bij uitstek de plek om te genieten van de mooie natuur die Nederland ons te bieden heeft. Het zeer afwisselende landschap is tevens geschikt voor allerlei verschillende buitenactiviteiten zoals wandelen, mountainbiken, fietsen en- of paardrijden. In de omgeving vindt u de kasteeltuinen en de thermaalbaden in Arcen of het gezellige centra van Nijmegen, Venlo of Kleve om uw vakantie compleet te maken.

Voor meer informatie of om te reserveren kunt u mailen naar info@angelbeeck.nl


Social media

Eet mogelijkheden

Een fijn gezelschap en een authentieke omgeving: B&B Angelbeeck biedt de service voor een zo compleet mogelijk verblijf.
Een ontbijt bij B&B Angelbeeck is bijna een garantie voor een geslaagd begin van de dag. We maken heerlijk vers gebakken brood(jes),  gebruiken verse ingrediënten uit de streek of zelfs uit eigen tuin. Wordt verrast met een heerlijk ontbijt geserveerd in onze luxe picknickmanden! Bij mooi weer kunt u hiervan genieten buiten in onze tuinen in het zonnetje! Ontbijt zit bij de overnachtingsprijs inbegrepen!

Dierenhotel de Papenheuvel Afferden

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze B&B.

Een super adres voor uw huisdier tijdens uw verblijf in onze B&B.
Dierenhotel De Papenheuvel in Afferden. Tijdens uw afwezigheid is uw hond of kat bij ons in goede handen.
Gehele jaar logeren mogelijk, 7 dagen per week geopend.
https://www.papenheuvel.nl/

Maasduinen nationaal park

Verborgen parel Het Nationale Park De Maasduinen.

Nederland telt wel 21 nationale natuurparken.

Nationaal Park De Maasduinen is uniek doordat de langste rivierduinengordel van Nederland zich in het gebied bevindt. Deze zijn ontstaan door een samenspel van water, wind en mens door de eeuwen heen. Hierdoor is een prachtig natuurgebied ontstaan.

Voor wandel en fiets routes klik hier! https://www.angelbeeck.nl/maasduinen-nationaal-park/

B&B Angelbeeck

DutchEnglishGerman